Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@10:06:17 GMT

اختلال در دسترسی به نمایشگاه مجازی کتاب

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۱۳۸۶

صراط:

نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در حالی نخستین روز از برگزاری‌اش را سپری می‌کند که از همان ساعت‌های ابتدایی به دلیل مشکلات فنی گاهی مانع از ورود کاربران به سایت می‌شود.

به گزارش ایسنا هرچند که هربار این اختلال پس از مدتی کوتاه رفع می‌شود اما هنوز به شکل مداوم با آن مواجه هستیم.

گفته می‌شود ارور ۵۰۲ یا Bad Gateway غالبا خطایی شبکه‌ای بین سرورهای اینترنت است؛ یعنی این خطا ناشی از رایانه یا ارتباط اینترنتی کاربر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قبیل خطاها به طور معمول به این علت است که وب‌سایت موردنظر خارج از کنترل کاربر است و یا برقراری ارتباط با آن سرور فاقد سرعت کافی است، در واقع سرویس‌دهنده (سرور) پاسخی به‌موقع را از سرویس‌دهنده‌ دیگر که در تلاش برای بارگذاری صفحه‌ وب یا تکمیل درخواست مرورگر است، دریافت نکرده است.

علاوه‌بر این اختلالات، سرعت پایین وب‌سایت نخستین نمایشگاه مجازی کتاب نیز واکنش مخاطبان آن را در پی داشته و در برخی موارد حتی موجب اظهارنظرهایی طنز شده است؛ کاربری پس از مواجهه با وضعیت سرعت سایت این رویداد نوشته است: «سایت نمایشگاه کتاب از حلزون قطع نخاعی که حامله است هم کندتره» یا دیگری در توییتی آورده است: «سایت نمایشگاه کتاب یه‌جوری نمیاد بالا که با هر کلیک یه چرت ۵ دقیقه‌ای می‌زنم» و ...!

ایسنا پیش‌تر با انجام برخی تست‌ها، در گزارشی که ساعاتی پیش از آغاز نخستین روز این رویداد منتشر کرد، به شرح علت این اتفاق که پیش‌بینی می‌شد رخ دهد، پرداخت که بخشی از آن چنین است: «نمایشگاه کتاب تهران که در فضای فیزیکی در هجوم جمعیت، گاهی با آب‌گرفتی و زمانی با ساخت و ساز نامناسب (مثلا برای ناشران کودک و نوجوان در آخرین دوره برگزاری) مواجه بود، حالا می‌تواند در بستر مجازی بدون مشکل پذیرای ورود مخاطبان و علاقه‌مندان باشد؟ این را تست‌های سرعت سایت مشخص می‌کنند و البته حتی حضوری کوتاه در پلتفرم این رویداد.

از میان ابزارهای تست سرعت سایت به سراغ «گوگل پیج اسپید("PageSpeed Insights")» می‌رویم، این ابزار یک‌بار رتبه مربوط به سرعت سایت را در محیط دسکتاپ (مثلا در لپ‌تاپ) و یک‌بار نمره مربوط به گوشی‌ها را ارائه می‌دهد (این ابزار دو بار کنش (Fetch) در سایت انجام می‌دهد)، بر اساس آنالیز این ابزار که البته از معتبرترین تست‌های سرعت سایت در جهان است، برای وب‌سایت اصلی نمایشگاه با نشانی https://tehranbookfair.ir/، اعداد ۱۱، ۱۲ و ۱۴ را در چندین تست در بازه‌های زمانی مختلف برای حالت موبایل و اعداد ۴۰ و ۴۱ را به همین شکل برای حالت دسکتاپ دریافت می‌کنیم!

اما همان‌طور که می‌بینیم اعداد به‌دست‌آمده در بازه ۴۹-۰ هستند و با رنگ قرمز به نمایش درآمده‌اند که این یعنی وب‌سایت آماده‌شده برای نمایشگاه مجازی کتاب از چندان سرعت مناسبی برخوردار یا اصطلاحا بهینه نیست!

البته چندان هم به این ابزار تخصصی نیازی نیست، کافی‌ است وارد سایت شویم و بر روی یکی از گروه ناشران (برای مثال: عمومی) کلیک کنیم، چند ثانیه‌ای معطل می‌شویم تا این صفحه پدیدار شود، حالا می‌خواهیم اسکرول را به طرف پایین بکشیم تا اسامی دیگر ناشران عمومی را ببینیم، باز هم با چند ثانیه تاخیر مواجه می‌شویم و گویا این ماجرا ادامه دارد.»

این درحالی است که سرعت وب‌سایت نمایشگاه مجازی کتاب با وجود افزایش تعداد کاربران در زمان برگزاری نسبت به شب گذشته که هنوز آغاز به کار نکرده بود، در حالت دسکتاپ به عدد ۳۷ و در حالت موبایل به عدد ۱۱ کاهش داشته است.

انتظار می‌رود با رفع نقایص موجود، در روزهای آتی شاهد مشکلات کمتری در برگزاری این رویداد مجازی باشیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران سایت نمایشگاه کتاب صراط نمایشگاه مجازی کتاب سرعت سایت وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است